Innostu liikkeelle!

Tuntuuko liikuntaharrastuksen aloittaminen vaikealta? Järvenpään kaupungin liikuntastarttiryhmissä voi aloittaa liikunnan rauhallisesti omaan tahtiin, eri liikuntamuotoihin tutustuen liikunnanohjaajan opastuksella. Viiden käyntikerran mittaiset starttikurssit sopivat kaikenikäisille ja -kuntoisille, ja uusia ryhmiä aloitetaan aina viiden kerran välein. Seuraavat ryhmät aloittavat viikolla 40; Kuntosalistartti, sekä Vesiliikuntastartti, joissa kaikissa on vielä tilaa. Nyt on siis erinomainen hetki ilmoittautua mukaan ja lähteä etsimään itselle sopivaa liikuntamuotoa.

Neuvoja ja muuta apua liikunnan aloittamiseen saa myös Liikuntainfon puhelinpäivystyksestä aina torstaisin klo 14.30–16 puh.040 315 2542.

– Ikä, sairaus tai ylipaino eivät ole esteitä liikkumiselle, vaan päinvastoin kunkin omiin tarpeisiin viritetyllä liikunnalla voidaan oleellisesti parantaa hyvinvointia. Starttiryhmät, liikuntaneuvonta, liikuntapäivystykset ovat osa Aikaa sinulle! -hankettamme, jolla pyrimme auttamaan niitä järvenpääläisiä, jotka syystä tai toisesta eivät vielä ole löytäneet elämäänsä liikunnan iloa. Kun mieluinen laji löytyy ja liikunnassa pääsee vauhtiin, sujuu jatko pian paljon helpommin, Järvenpään kaupungin liikuntapalveluiden hankekoordinaattori Tiina Kuronen vakuuttaa.

Uutuutena tulevaan syksyyn tulee Liikuntapäivystykset, jotka järjestetään aina maanantaisin klo 13.00-14.00. Tällöin liikunnanohjaaja päivystää vaihdellen 3 viikon jaksoissa uimahallin kuntosalilla tai vesijuoksuradalla. Ohjaaja auttaa laitteiden ja välineiden käytössä, neuvoo liikkeiden oikeita liikeratoja ja on asiakkaiden apuna ja tukena. Vesijuoksuun voit tuoda oman vyön tai lainata uimahallin välineitä. Palvelu on ilmaista, maksat vain sisäänpääsymaksun.

Lue lisää Liikuntapalveluiden järjestämien startti- ja muiden liikuntaryhmien sisällöstä ja ilmoittaudu. Järvenpään Opiston kurssivalikoimissa myös liikuntaa. Käytössäsi on myös liikunnan verkkosivut, sähköposti sekä Järvenpään Liikuntapalvelut Facebookissa. Käy Sivistyksen ja vapaa-ajan palvelupisteessä Järvenpää-talossa kysymässä kurssitarjonnasta: Hallintokatu 4, puh. (09) 2719 2498, ma–to klo 11–17 ja pe klo 9–13. Syksyn kurssi-ilmoittautumiset ovat käynnissä - Tervetuloa mukaan!

Ajankohtaista liikuntapalveluissa

Unelmat liikkeelle yhteistyötapaaminen to 14.9.2017!

Tervetuloa Järvenpään unelmien liikuntavuoden yhteistyötapaamiseen torstaina 14.9. klo 10-11 Järvenpään Opistolle os. Kansakoulunkatu 1, tervetuloa mukaan!! Kaikki uudetkin asiasta kiinnostuneet ovat erittäin tervetulleita joukkoon, ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon. Tehdään yhdessä upea liikkumisen unelmavuosi 2017!

Unelmat liikkeelle –toimintatapa on osa Suomi 100 –juhlavuotta, ja näkyy isosti koko Suomessa ensi vuonna. Yhteisenä tavoitteenamme on antaa siivet ihmisten liikunnallisille unelmille ja matalan kynnyksen kokeiluille. Mukana on erilaisia järvenpääläisiä toimijoita, joilla on ensi vuonna tarjolla jotain liikunnallista ohjelmaa. Toimimme vastuuviikkopohjalta – kaikki halukkaat toimijat saavat itselleen nimikkoviikon, jolloin erityisesti kyseisen toimijan tapahtumia nostetaan näkyväksi mm. muiden toimijoiden ja verkkosivustomme kautta.

 

Ajantasainen vastuuviikkokalenteri on kaupungin liikuntapalvelujen verkkosivuilla, jotta vapaista viikoista kiinnostuneet löytävät helposti oman viikon. www.jarvenpaa.fi/liikunta Unelmat liikkeelle

 

Järvenpäällä on teemavuodelle sivusto http://jarvenpaa.unelmatliikkeelle.fi/  jonne kuka tahansa yksittäisestä kuntalaisesta järjestöihin ja yrityksiin voi ilmoittaa oman tapahtumansa, täällä tulee näkymään ensi vuoden liikuntatarjonta kootusti. Sivustolle rekisteröitymisen jälkeen voi ilmoittaa omasta toiminnastaan

  • lisäämällä yksittäisen tapahtuman tai kurssin nähtäväksi

  • lisäämällä idean -> näitä kannattaa tehdä, esim. omasta vastuuviikosta tarkemmin kertominen, kuvat aina hyvä lisä

Sivustolla näkyy myös sosiaalisen median syötettä aiheesta, joten kannattaa käyttää hashtageja #jäkeliikkuu #unelmatliikkeelle #suomi100

Ystävällisin terveisin

 

Anna Rantinoja

anna.rantinoja@jarvenpaa.fi

040 315 3848

Julkaistu 10.01.2017

Järvenpää

Vanhankylänniemen Luontopolun Avajaiset la 4.11.2017

Liikkumaan luontoon? Mikä rentouttava ajatus... Järvenpään kaupunki tarjoaa...
Järvenpää

Unelmien liikuntapäivä toteutetaan taas 2018!

Unelmien liikuntapäivä on kaikenlaisen liikkumisen pop up -päivä, johon...